Dobra


ALE DOBRA RIVENDALL DZIECHCINEK

Uciecha Dziechcinek x Alasz z Gangu Dlugich, geboren op 16.1.2008 (import Polen), fokker B. Lesniak Malecka, HD A, ogen OK


Internationaal Kampioen
Nederlands Kampioen
Luxemburgs Kampioen
Beste pup Kampioens Clubmatch Pon Club Nederland 2008
Beste pup Jongehondendag Pon Club Nederland 2008
Teef van het jaar 2009 Pon Club Nederland
Rheinlandsieger CAC
Res. Beste teef, res CAC Pon Club Nederland 2012
4 x CACIB
3 x res.CACIB
6 x CAC
4 x res.CAC
1 x CACL
BOB
CLUBWINNAR 2019  2x CAC
Club Diploma Gehoorzaamheid A,B en C
Gedrag en Gehoorzaamheid Beginners Uitmuntend
Gedrag en Gehoorzaamheid 1 Uitmuntend
Gedrag en Gehoorzaamheid 2 Zeer Goed
Gedrag en Gehoorzaamheid 3 Zeer Goed
Meegedaan aan Nederlands Kampioenschap GG1
Certificaat Behendigheid Beginners
Dobra is een hond uit duizenden. Ze is kern gezond, doet het goed op shows en is uitmuntend in gehoorzaamheid. Dobra is de eerste Polski Owczarek Nizinny die diploma Gedrag en Gehoorzaamheid 3 in haar bezit heeft!
Ze is nergens bang voor,voelt zich in elke situatie op haar gemak en is zeer stabiel. Erg vriendelijk tegen iedereen, is gek op kinderen en ze aanbid ons en de mensen die zij kent. Ze is een vrij-doos, wil geknuffeld worden en komt graag, op onze uitnodiging, even op schoot. Ze luistert heel goed, kan overal los lopen en is sociaal tegen andere honden. Te opdringerige reuen worden met een korte blaf op afstand gehouden en alleen de jonge puppen vindt zij niet alles. Ze is erg op ons gericht en doet het ook prima op gehoorzaamheids wedstrijden. Thuis werd ze volledig  door Zosia gedomineerd en wist zij goed wat haar plaats in de roedel was.
Ze was een zeer goede moeder voor haar pups en alle puppen hebben haar vrije,makkelijke en lieve karakter gekregen. Ze wordt best door ons aanbeden en verwend en dat weet zij heel goed te gebruiken. Als eerste van onze honden is het haar gelukt om lekker naast mij op de bank te mogen liggen.

Op de leeftijd van 11,5 jaar is Dobra CLUBWINNER 2019 geworden op de clubmatch van Nizinny Verbond Nederland, grote prestatie voor een veteraan!
                                                   DOBRA CLUBWINNAR 2019


Dobra bij een GG wedstrijd in Heemstede.


                                       In Rheinberg werd zij Internationaal Kampioen.CERTIFICATEN

GEZONDHEID


SHOW


GEHOORZAAMHEID