Puppies

Er worden geen puppies verwacht!
We zijn een zeer kleine hobby kennel en hebben hoogstens twee honden die samen met ons in huis leven. Alles rondom de pups wordt met hart en ziel door ons gedaan. De ouderdieren worden gecheckt op erfelijke afwijkingen en hun gezondheid en karakter zijn uitmuntend. We willen gezonde, lieve maar ook mooie vertegenwoordigers van het ras fokken.
Pups worden midden in ons huiskamer geboren en krijgen dag en nacht een uitstekende, liefdevolle verzorging. Ze worden vanaf de eerste dag na de geboorte al gesocialiseerd, we nemen ze veel in handen en zeer vroeg laten we ze wennen aan mensen. We ontvangen veel bezoekers en ook kleine kinderen om de pupjes aan alles te laten wennen. Na de enting gaan we met ze naar buiten voor de socialisatie. We bezoeken station, tuincentrum, school, markt en park en de puppen gaan regelmatig met de auto en de buggy mee.


We doen heel veel aan zindelijkheidstraining door de puppen steeds naar buiten te brengen voor hun behoeftes. Vanaf de eerste dag na de geboorte zetten we de webcam aan, om zo voor de eigenaars een unieke ervaring te geven om de puppen dagelijks te mogen observeren. We houden contact met eigenaren van door ons gefokte pups en begeleiden ze desgewenst in het verdere leven van hun hond. 

Wij verkopen onze pups alleen aan mensen die weloverwogen voor onze ras kiezen en onze pups een liefdevol goed leven kunnen bieden. Uiteraard zijn de pups geƫnt, ontwormd, krijgen een stamboom, een Europees paspoort en een uitgebreid puppie pakket en info map.

We zijn aangesloten bij Polski Owczarek Nizinny Verbond. De puppen worden gefokt volgens het reglementen  van de rasvereniging. Voor informatie en eventuele reserveringen (wordt aanbevolen) kunt u contact opnemen via email lucynaweijers@gmail.com of tel. 0235246978 of 0644366317


  

Meer fotos en uitgebreide verslagen van onze nesten en hun socialisatie kunt u verder vinden op onze blog, vanaf januari 2006, februari 2010 ,augustus 2012 en mei 2015. Het blogarchief is links boven op de startpagina te vinden. Eerste nest van Tosia kunt u bewonderen vanaf augustus 2017.

Alle info over Tosia  en haar show, gehoorzaamheid en gezondheid resultaten kunt u bij haar eigen pagina vinden.