Over Ons
Wij zijn een zeer kleine hobby kennel en wonen in het mooie bosrijke Aerdenhout. We hebben maximaal 2 honden die met ons samen leven en alles met ons gezin meemaken.

Ik, Lucyna ben sinds mijn kinderjaren altijd al gek op honden en dieren. Mijn eerste hondje was Aga, een kruising van de PON (Polski Owczarek Nizinny) die uit het asiel kwam. Het was een heerlijk gek beestje die door een moeilijk leven bang was voor alles en iedereen. Mijn liefde voor dieren heeft mijn studiekeuze be├»nvloed. Ik heb in Polen Zootechniek gestudeerd. In 1981 heb ik op vakantie in Griekenland mijn man Philip ontmoet. Onze volwassen kinderen Stefan en Karolina wonen al op zichzelf.

Naast mijn parttime werk bij de thuiszorg ben ik Kynologisch Instructeur bij Kynologenclub Kennemerland. Ik geef lessen vanaf puppie tot en met Obedience niveau. Zelf train ik met mijn honden Obedience op vrij hoog niveau, met Zosia en  Dobra heb ik hoogste FCI Obedience niveau 3 gehaald.! Met de jongste Tosoa loop in wedstrijden op FCI Obedience 2 .
Onder de kennelnaam Z PONLANDII is in januari 2006 ons eerste nest geboren. Daarvoor heb ik een kennelnaam geregistreerd Z PONLANDII. Wat betekend dit? Als iemand uit Nederland komt zeg je in Pools “Z Holandii”, als je hond PON van mijn kennel komt is het dus Z PONLANDII.