dinsdag 30 april 2019

Puppies gepland van Tosia en Wiza.

Tosia is loops geworden!!!

Wij plannen een nest met haar en een zeer lieve en mooie reu.
Voor informatie mail lucynaweijers@gmail.com. Reserveringen worden aanbevolen. 
Info over Tosia (links op deze blog) en onze werkwijze kunt u op deze blog vinden. 

Wiza (Dawid Bozydar Loving Secrets) wordt hopelijk vader van onze aankomende nest.
Wiza is Nederlands Kampioen, HDA en vrij van erfelijke oogafwijkingen. Wiza is een rustige, lieve en zachte reu en een geweldige kameraad voor zijn eigenaresse Arijette.




Tosia


We zijn een zeer kleine hobby kennel en hebben hoogstens twee honden die samen met ons in huis leven. Alles rondom de pups wordt met hart en ziel door ons gedaan. De ouderdieren worden gecheckt op erfelijke afwijkingen en hun gezondheid en karakter zijn uitmuntend. We willen gezonde, lieve maar ook mooie vertegenwoordigers van het ras fokken.

Pups worden midden in ons huiskamer geboren en krijgen dag en nacht een uitstekende, liefdevolle verzorging. Ze worden vanaf de eerste dag na de geboorte al gesocialiseerd, we nemen ze veel in handen en zeer vroeg laten we ze wennen aan mensen. We ontvangen veel bezoekers en ook kleine kinderen om de pupjes aan alles te laten wennen. Na de enting gaan we met ze naar buiten voor de socialisatie. We bezoeken station, tuincentrum, school, markt en park en de puppen gaan regelmatig met de auto en de buggy mee.

We doen heel veel aan zindelijkheidstraining door de puppen steeds naar buiten te brengen voor hun behoeftes. Vanaf de eerste dag na de geboorte zetten we de webcam aan, om zo voor de eigenaars een unieke ervaring te geven om de puppen dagelijks te mogen observeren. We houden contact met eigenaren van door ons gefokte pups en begeleiden ze desgewenst in het verdere leven van hun hond.  

Wij verkopen onze pups alleen aan mensen die weloverwogen voor onze ras kiezen en onze pups een liefdevol goed leven kunnen bieden. Uiteraard zijn de pups geënt, ontwormd, krijgen een stamboom, een Europees paspoort en een uitgebreid puppie pakket en info map.

We zijn aangesloten bij Polski Owczarek Nizinny Verbond. De puppen worden gefokt volgens het reglementen  van de rasvereniging. Voor informatie en eventuele reserveringen (wordt aanbevolen) kunt u contact opnemen via email lucynaweijers@gmail.com of tel. 0235246978 of 0644366317

 Tosia met haar 7 pups uit vorige nest.